top of page

Om jenzielashes

Hei, og velkommen til jenzielashes!

Vi tilbyr våre kunder det beste utvalget av falske øyevipper til rimelige priser.

 

Informasjon om: 

Vacation Collection

Vår bonder (vippelim) er ulik andres. Sammen med jenzielashes´s sealer kan øyevippene nemlig holde i opptil 5- 8 dager! Skal du på jobb og vil sove litt lenger på morningen? Eller skal du på ferie og vil våkne opp klar, for å få mest mulig ut av dagen? Nå kan du fikse deg kvelden før og være klar hver morgen uten å ødelegge dine naturlige vipper, og til gode priser! Sjekk ut Vacation Collection her

Ønsker du å fjerne vippene tidligere enn nevnt antall dager kan de enkel tas av med vår remover.

De falske øyevippene er gjenbrukbare hvis du forsiktig vasker dem og fjerner rester av vippelim og/eller removeren, og legger dem tilbake på brettet. 

Ja, disse øyevippene tåler å bli våte! Du kan trene, dusje, svømme på første date osv., og det tar deg kun 5 minutter å påføre. Det svir heller ikke i øynene - og du slipper å våkne opp med røde, hovne og kløende øyner. Du kan selv velge vippedesignet som passer deg best eller du kan skape egen design med ulike øyevipper. 

MERK: Vippene må ivaretas for å vare i opptil 8 dager. De bør renses forsiktig hver natt og man kan f.eks. ikke sove på magen. Samtidig som vippene må behandles og påføres riktig har kvaliteten på dine naturlige vipper også mye å si. Har du tynne og ødelagte vipper vil vippene f.eks. kun holde i ca. 4-5 dager, fordi de falske øyevippene vil ha lite å henge seg på. 

I tillegg faller dine naturlige vipper av hver 45 - 90 dager på grunn av naturlig vekstfase og erstattes med fremveksten av en ny øyevippe. 

VIKTIG: Er du usikker på om du tåler alt? Da kan det være lurt å teste ut limet/sealer/remover på huden før du påfører de på øynene. 

 

Kundene våre påvirker hva som selges i nettbutikken. Dette ved å gi tilbakemelding eller legge igjen en kommentar. Vi setter alltid pris på anmeldelser og ønsker å forbedre oss!

 

Nettbutikkens informasjon: 

Jenzielashes

1068 Oslo 

Org.nr.: 929 224 310

bottom of page