top of page
Original.png

Ofte stilte spørsmål

Hva er deres returpolicy?

Vi aksepterer ikke retur eller bytte med mindre varen som ble kjøpt er defekt. Dette på grunn av hygieniske årsaker.  Hvis du mottar en defekt vare, vennligst kontakt oss på: kontakt@jenzielashess.com med detaljer om produktet og defekten. 

Når vi har mottatt det returnerte produktet vil vi undersøke det og gi deg beskjed via e-post, innen rimelig tid, om du har krav på refusjon eller erstatning. Hvis du har rett til erstatning eller refusjon, vil vi erstatte produktet eller refundere kjøpesummen ved å bruke den opprinnelige betalingsmåten.

 

Varens tilstand: Hvis varen ikke kommer til oss i den plettfrie tilstanden den er sendt inn må kunden betale porto for at varen skal returneres til dem.

 

Fraktgebyrer: Vi beklager å måtte informere deg om at eventuelle originale fraktkostnader eller returfraktgebyrer ikke kan refunderes, med mindre feilen ble gjort fra vår side.

 

Er det betalt for retur? Vi kan ikke dekke returportokostnader da vi er en liten bedrift. Kunder oppfordres til å holde på bevis på porto, da vi heller ikke er ansvarlige for returer tapt i posten. Hvis du betalte for frakt på tidspunktet for den opprinnelige bestillingen, vil du ikke bli kreditert fraktkostnaden når vi mottar returen.

 

All retur må være hos oss innen 14 dager fra varen ble levert til deg. Hvis pakken når oss senere enn 14 dager, vil kunden bli pålagt å betale for returporto. Når vi mottar returen, sender vi en melding for å bekrefte informasjon om refusjon/kreditnota innen 7 virkedager. Det tar 5–7 dager å behandle refusjoner via kort. 

 

Bestillinger kan kanselleres. All kundeservice skal gjøres via email: kontakt@jenzielashess.com da direktemeldinger ikke spores. Når du kjøper fra jenzielashes, godtar du automatisk vilkårene og betingelsene, vennligst les nøye før du kjøper! Masse kjærlighet, www.jenzielashess.com

Hvilke betalingsmåter tilbyr dere?

Vi tilbyr betaling med kreditt-/debetkort og PayPal.

Hvor lang leveringstid er det på bestillingen min?

Leveringstiden vår er 5-7 dager.

Hvilke fraktalternativer kan jeg velge mellom?

Varene leveres av Bring eller Postnord. 

Må jeg betale frakt på bestillingen min?

Vi har fri frakt for bestilling over 599 kr.

Bestiller du for mindre enn beløpet kommer frakten i tillegg. 

Fortell oss hva du trenger, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

bottom of page