top of page

Personvernerklæring

 

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra jenzielashess.com.

Hvilke informasjoner samles inn?

Vi samler automatisk inn viss informasjon om enheten din når du besøker nettsiden vår, inkludert informasjon om din nettleser, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Mens du surfer på nettsiden samles det også inn informasjon om de individuelle nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsider eller søkeord som henviste deg til nettsiden, og informasjon om hvordan du samhandler med nettsiden. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "enhetsinformasjon".

 

Vi samler inn enhetsinformasjon ved å bruke følgende teknologier:

- "Cookies" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

- "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings-/utgangssider og dato-/tidsstempler.

- "Web beacons", "tags" og "piksler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

Wix.com er nettplattformen som lar oss selge produktene våre til deg. Dataene dine kan lagres gjennom wix.com´s datalagring, databaser og generelle wix.com - applikasjoner. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Alle direkte betalingsgateways som tilbys av Wix.com og brukes av oss overholder standardene satt av PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, som er et krav som bidrar til å sikre sikker håndtering av  kredittkortinformasjon i nettbutikken vår. Les mer om dette her: https://www.wix.com/about/privacy.

Bestillingsinformasjon

I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, som navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre), e-postadresse og telefonnummer. 

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

 

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle alle bestillinger som legges inn via nettstedet (inkludert å behandle betalingsinformasjonen din, ordne med frakt og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:

- Kommunisere med deg

- Skjerme våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel

- Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gir vi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

 

Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å undersøke for potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

 

Deler din personlige informasjon

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi "Visitor Analytics" en alt-i-ett -app som kombinerer viktig nettstedsstatistikk med brukeratferdsanalyser og besøks interaksjonsfunksjoner som avstemninger og undersøkelser. Alt leveres på en innovativ og brukervennlig måte uten bruk av informasjonskapsler". Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. 

 

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

Oppdateringer av personvernregler

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så les den ofte. Endringer og presiseringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de legger ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter.

Ikke spor

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukspraksis når vi ser et Ikke-spor-signal fra nettleseren din.

 

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å benytte deg av denne retten, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

Kontakt:

Jenzielashes 

Lindeberg

1068 Oslo 

kontakt@jenzielashess.com

Org.nr: 929 224 310

Personvernerklæring: Store Policies
bottom of page